Hoog opgeleiden gaan sneller vreemd!

Een schokkende studie heeft ontdekt dat de hoog opgeleiden meer kans maken op het hebben van een affaire. Statistieken tonen aan dat 69% van de vrouwen en 65% van de mannen met een hogere opleiding sneller en vaker vreemdgaan.

De studie is uitgevoerd door Victoria Milan, een datingsite voor getrouwde en gebonden mensen op zoek naar een affaire. Zij onderzochten het opleidingsniveau van meer dan 5 miljoen actieve leden om te kijken of het opleidingsniveau een rol speelt bij het hebben van een affaire.

Onder 36,87% van de vrouwen en 25,23% van de mannen die afgestudeerd zijn kwam naar voren dat zij vreemd zijn gegaan. Hoog opgeleiden mensen blaken meer van het zelfvertrouwen en hebben er minder problemen mee om iemand te delen met iemand anders. Vrouwen met een doctoraatsdiploma (1,40%) zijn het trouwst, daarna komen vrouwen met een technische opleiding (3,44%). De mannen die minder vreemdgaan zijn degene die hun middelbare school niet hebben afgerond(2,3%), mannen met een doctoraatsdiploma (3,12%) komen daarna.

De studie toont aan dat mensen met een universitair diploma degenen zijn die het meeste kans maken om ontrouw te plegen. Doordat lager opgeleiden en mensen met een zwaardere job het te druk hebben om de eindjes aan elkaar te knopen, hebben zij geen tijd om zich met een affaire bezig te houden. Doordat de hoog opgeleiden niet met dit probleem kampen hebben zij meer tijd om zich met andere zaken bezig te houden, zoals ontrouw plegen..